Expertise vanuit solide partners

Om het Start Smart Event mogelijk te maken hebben we een aantal partners ingeschakeld. Ieder draagt vanuit zijn of haar eigen expertise een steentje bij en deelt kennis op hun eigen vakgebied. Zo helpen we jou op weg met de start van jouw eigen bedrijf.

Partners

CijferMeester Heythuysen

CijferMeester Heythuysen heeft de voordelen van een groot accountantskantoor, maar de prijsstelling van een administratiekantoor door de goed functionerende franchiseformule en zeer korte lijnen tussen de klant en CijferMeester Luc Boonen AA.
Een sterk punt van onze franchiseformule is dat wij altijd voorop willen lopen in ontwikkelingen, ideeën en uitrollen van efficiënte innovatieve modellen waar de huidige ondernemer veel behoefte aan heeft gezien het feit dat er op deze manier een scherpe prijs aangeboden kan worden.
Wij acteren, mijns inziens, als een kameleon op de vragen vanuit de markt. Ook in de zakelijke dienstverlening zul je onderscheidend moeten zijn om je een goede positie te verwerven binnen het mooie potentieel aan klanten.

cijfermeester.nl/heythuysen

LemonBytes Digital Agency

LemonBytes - Brand Build Boost is gespecialiseerd in domeinnaamregistraties, webhosting en internetdiensten. Wij denken met je mee als het gaat om jouw presentatie op het internet. Wat wil je bereiken met jouw website en welke doelgroep ga je benaderen. Dit kunnen we ook doen voor je online marketing traject. Omdat wij alle specialisaties onder 1 dak hebben kunnen we makkelijk inspelen op je wensen van je nieuwe project van A tot Z. Ook spreken we in jouw taal, dus bij ons zullen we je niet met allerlei technische termen vervelen maar gewoon in begrijpelijke taal uitleggen wat we (gaan) doen. En natuurlijk zitten we met onze strategische vestigingsplaats (Echt) centraal in Limburg waardoor we vanuit Noord-, Midden- en Zuid-Limburg goed bereikbaar zijn. We brand your business, we build your business, we boost your business!

lemonbytes.nl

Rabobank

Altijd een passende financieringsvorm. Bekijk welke financieringsvormen je bij de Rabobank kunt afsluiten. Een zakelijke lening voor een bedrijfspand, bijvoorbeeld, of een krediet voor extra werkkapitaal. Een adviseur vindt graag samen met jou de best passende oplossing voor je bedrijf.

rabobank.nl

Zuiderhuis

U kent de risico’s van uw onderneming. Samen met u bekijken we hoe groot de kans is dat een of meerdere risico’s zich daadwerkelijk voordoen. En wat de financiële consequenties daarvan zijn. Wellicht heeft u een buffer om schade zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Die vraag gaan we beantwoorden, zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

zuiderhuis.nl

Tijssen & Saes Advocaten en belastingkundigen

“De zwarte toga, de witte bef, een imposant gerechtsgebouw en spreken voor een rechter. Voor veel mensen staat dit beeld symbool voor de advocatuur. Maar bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen hangen we onze toga en bef het liefst aan de kapstok. Simpelweg, omdat we geloven in de kracht van adviseren boven die van procederen. Want achter iedere vraag schuilt een verhaal. Een verhaal met meerdere kanten. Kanten die wij allemaal willen ontdekken door te luisteren, door vragen te stellen en durven doorvragen. Tenslotte, hoe meer we weten, hoe meer we kunnen.

tijssen-saes.nl

Grand Café De Gouverneur

Of je nu voor een drankje komt, of voor een uitgebreid diner, wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij de Gouverneur. Met z'n tweetjes of met een (grote) groep. Alles is mogelijk. Voel je welkom en geniet van al het lekkers dat de Gouverneur je te bieden heeft!

grandcafedegouverneur.nl

Reserveer direct jouw plaats!